Gnocchi със сьомга и сметана

Gnocchi със сьомга и сметана

Необходими продутки:

  1. Безглутенова паста Gnocchi
  2. Сьомга
  3. Черен пипер
  4. Розмарин
  5. Яйца – 3 бр
  6. Сметана – 200 гр
  7. Индийско орехче

Начин на приготвяне:

250 гр паста GNOCCHI сварете в подсолена вода, в която сте добавили една супена лъжица зехтин. Пригответе сос като разбиете 3 яйца с 200 гр сметана и добавите 1 ч.л. смляно индийско орехче. Нарежете сьомгата на парчета с дебелина 1 см. Смесете сварената паста със соса и сьомгата и загрейте. Бъркайте до пълно смесване на соса и пастата. Сервирайте поръсено със смлян черен пипер. Украсете с розмарин.

Подходяща паста за рецептата:

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *