Спаначена паста от Zuzibel

Спаначена паста с котидж сирене, запечени семена и дресинг от магданоз, чесън и зехтин. Необходими са ви 9 съставки и 15 минути за приготвяне. Вкусна и много свежа за горещите дни.

Продукти:

  • 150 гр. спаначена паста Sotelli
  • 100 гр. котидж сирене
  • 1/2 ч.ч магданоз
  • 1 скилидка чесън
  • 1 1/2 с.л зехтин
  • 50 гр. семена
  • сок от лимон
  • сол
  • черен пипер

Начин на приготвяне:

Сварете пастата за около 10 минути. През това време си нарежете магданоза на ситно, скилидката чесън и запечете семената. Объркайте със зехтина. Изсипете сместа при сварената паста и разбъркайте. Добавете към пастата сирене котидж, поръсете със запечените семена и се насладете.

Източник: Zuzibel

Снимки: Zuzibel

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *