Начос с подлучен сос

Безглутенов начос с вкусен и лесен за приготвяне подлучен сос.

Продукти:

2 супени лъжици крема сирене
2 супени лъжици кисело мляко
1/2 скилидка чесън
1/4 връзка пресен копър
черен пипер на вкус
сол на вкус

Приготвяне:

Сложете крема сиренето и киселото мляко в купичка.
Смелете скилидката чесън в преса и я добавете към останалите продукти.
Нарежете пресният копър на ситно с помощта на ножица за подправки или с нож.
Добавете нарязаният на ситно пресен копър в купичката при останалите продукти, заедно с черен пипер и сол на вкус.
Разбъркайте добре, така че да се образува хомогенна смес.
Прехвърлете подлученият сос в купичка и сервирайте с натурален начос.

Приятен апетит!

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *