Безглутенови макарони с белтъци и стафиди

Безглутенови макарони с белтъци и стафиди от Габриела Цулун. Вижте как Габриела приготви тази вкуна и здравословна рецепта с паста Sotelli!

Необходими продукти:
100 грама безглутенова царевична паста Gnocchi
100 милилитра прясно мляко 1.5% масленост
60 грама черни стафиди
3 белтъка

Приготвяне:
Разбийте белтъците с млякото на пяна. За целта използвайте блендер или миксер.
Сварете пастата според указанията – за около 7-8 минути в подсолена вода. Свалете от котлона, прецедете и добавете млечно- яйчената смес и стафидите.
Разбъркайте добре и разпределете в две купички с диаметър десет сантиметра. Печете оло 20 минути в загрята на 150 градуса фурна с вентилатор.
Извадете купичките от фурната и оставете да изстинат напълно преди консумация.
Приятен апетит!

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *